Sommarles er tilbake!

Sommarles.no er ein digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer frå 1. juni til 31. august. På sommarles.no kan du registrera bøkene du les/høyrer, samla poeng, få kule premiar og lesetips, lesa den eksklusive Sommarles-forteljinga, løysa oppgåver og følgja med på kva vennene dine les!
Vil du vita meir om Sommarles? Kontakt biblioteket eller sjå meir på internett: altom.sommarles.no

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close