I samband med krigen i Ukraina og dei mange flyktningane som har kome til m.a. Noreg, er det stor trong for litteratur på ukrainsk. Kjenner du noko det er aktuelt for, finn du fleire tips om bøker (papir, e-bøker, lydbøker) på ukrainsk her: https://dfb.nb.no/sprak/ukrainsk

I tillegg minner me om PressReader med tilgang til aviser og tidsskrift frå heile verda, inkludert Ukraina, sjølvsagt. Det er komplette digitale kopiar av det ein kan kjøpa i papir. Ein går då på biblioteket og lastar ned det ein ynskjer å lesa, så har ein tilgang til det som er lasta ned i 7 dagar, og kor som helst ein er. Tenesta fungerer på operativsystema iOS, Android, Windows 8 og Blackberry 10.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close