Treng du datahjelp? Har du kjente eller kjære som treng datahjelp? I samarbeid med Ullensvang frivilligsentral, tilbyr me ein til ein-hjelp på biblioteka i Kinsarvik og på Utne. Førebels vert det 3 gongar, men det kan verta meir utover hausten/vinteren. Ein kan få hjelp til smarttelefon, nettprett og/eller pc. Lær om app’ar, min-ID, nettbank, handel på nettet, nettaviser, e-post, sosiale medier, lagring/redigering/sending av bilete, slektsgransking, og mykje meir. Ein treng ikkje vera i to timar, men koma når det passar i tidsrommet som er sett opp.

Utne bibliotek: Måndag 30. august kl 10-12, måndag 13. september kl 10-12, måndag 27. september kl 10-12

Kinsarvik bibliotek: Måndag 30. august kl 13-15, måndag 13. september kl 13-15, måndag 27. september kl 13-15

Me tek sjølvsagt smittevern på alvor, held god handhygiene og avstand.