Driftige folk har arbeidd hardt for å få systemet på plass, -med nye «murar» for å hindra hacking. Det meste fungerer, men me slit med å få fjernlånt alt me ynskjer. Me ber om forståing for at nokre av fjernlåna kan ta tid å få på plass til henting.

Dessverre er eit par dagar med registrering av innlevering og utlån sletta frå servaren. Det får konsekvensar også lokalt: Dersom du ser at noko er feilregistrert på deg (om du har for mykje eller for lite på lånelista di), er det berre å ta kontakt med oss, så skal me ordna det.

Med ynskje om ei god lesesommar vidare!

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close