Kinsarvik bibliotek kan no opna etter flyttinga i desember! Etter 3,5 månader med venting i ferdig innflytta bibliotek, er det ei gleda omsider å invitera til bruk av dei nye lokala frå og med tysdag 20. april kl 12.
 
Bibliotektilsette er tilgjengelege som tidlegare: måndag 12-16, tysdag 12-16, onsdag 12-19, fredag 12-16.
Utover det kan ein låna med registrering på sjølvbetjent utlånsautomat i opningstida til huset. NB! Det krev medbragt nasjonalt lånekort! Har du ikkje det, ordnar me det. Barn under 15 år må ha løyve frå føresette.
 
Nasjonale og lokale smittevernreglar skal sjølvsagt følgjast.
VELKOMEN 🌺

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close