Grunna smittesituasjonen i kommunen vil biblioteka i Ullensvang framleis vera stengde i veke 15.
Ver óg merksame på at biblioteket i Odda vil vera stengd på laurdag 17. april.

De har moglegheita til å bestilla bøker gjennom epost eller telefon, og å henta bøkene på avtalt stad.

Due to the rise in Covid-19 cases in Ullensvang, the libraries will be closed this week.
Please note that the library in Odda will also be closed on Saturday 17. April.

You have the opportunity to order books via e-mail or by phone for pick-up at a designated area.