Frå og med måndag 15. februar opnar biblioteka i kommunen att!  Det vert ordinære opningstider og gode smitteverntiltak som før. Me oppfordrar brukarane av biblioteket til å nytta munnbind i lokala våre, noko òg dei tilsette vil gjera. Vegrar du deg for å gå på biblioteket, kan du tinga bøker/lydbøker/filmar til henting, ved å ringa eller skriva til ditt lokale bibliotek!

Kinsarvik bibliotek ventar framleis på godkjenning for å kunne opna. Me held difor fram med takeaway/poseutlån. Ynskjer du å henta bøker/lydbøker/filmar, kan du ringa 476 86 145 eller skriva til kinsarvik.bibliotek@ullensvang.kommune, så finn me fram og set ut til henting.