Regjeringa og FHI si tilråding er klar, og me er med på dugnaden med smittevern. Biblioteka i Ullensvang kommune vert difor stengte f.o.m. tysdag 5. januar. I fyrste omgang er det 14 dagar som gjeld, meir informasjon kjem så snart det vert endringar.

Me vil tilby gjerne «Takeaway» som sist me hadde koronastengt. Dersom du ynskjer å låna noko, send ein e-post eller ring til ditt nærmaste bibliotek, så finn me det fram og legg det ut for henting på avtalt stad!

 

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close