Vil du låna bøker til joleferien? Merk at me vil halda stengt jolaften og ut året. Odda bibliotek har ope fram til kl 15 onsdag 23. desember.  Frå måndag 4. januar opnar me med vanlege opningstider, klare for eit nytt og gjevande bibliotek-år!

På biblioteka finn du jolebøker for dei fleste: joleromanar, jolenoveller, aktivitetsbøker, kalenderfortellingar, m.m. Kom gjerne innom og ta ein kaffikopp, lesa, senka tempoet og få ei roleg stund i ei hektisk førjolstid!

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close