No er me skikkeleg i gang! Ombygging, oppussing og klargjering nærmar seg slutten. Bøker vert pakka systematisk i kasser, vaktmeistrane frakter kassene og stablar, det byrjar å ta form! Lions Club lokalt vil òg bidra, så dette kan gå unna!

Kinsarvik bibliotek skal flytta frå Kjobergbygget til kommunehuset i Kinsarvik, det gamle heradshuset. Det krev mykje arbeid med nedpakking før flytting av inventar (100% gjenbruk) og heile samlinga. Me må difor halda stengt for å arbeida effektivt og opna raskast mogeleg for brukarane. Stenginga gjeld frå måndag 14. desember og inntil vidare. Ny informasjon kjem når me opnar!

Du har høve til å returnera fjernlånte bøker i returskåpet i 2. etg. ved heisen i Kjobergbygget. Har du tinga bøker som kjem, får du beskjed om å kunne henta den/dei same stad.

Alle biblioteka i Ullensvang vil halda stengt jolaften til og med sundag 3. januar, og det er ikkje sikkert det ligg bøker, lydbøker eller filmar under treet… Sjølv om biblioteket i Kinsarvik er stengt, er biblioteka på Utne, Nå, i Odda og Jondal opne som vanleg fram t.o.m. vesle jolaften. Du kan òg låna bøker på utlånsautomaten på Bunnpris på, Lofthus, og i Røldal.