Slit du med å finna eigna bøker? Ynskjer du å vita meir om fleire bøker? Bokmeldingar kan gje deg inntrykk av kjende og ukjende bøker!

Du kan finna fleire bokmeldingar på nettstaden vår. Gå til A-Å på menylina øvst på sida her:  https://ullensvangbibliotek.no/bokanbefalingar/, så vil du finna bokmeldingar og anbefalingar frå bibliotektilsette i heile landet.

Du kan òg lesa bokmeldingar frå Framtida.no:https://framtida.no/tag/bokmelding

Og så er det sjølvsagt berre å spørja tilsette på biblioteket om dei kan tilrå spesielle bøker. Spør oss når du er på biblitoeket, eller send oss ein e-post. Du finn dei einskilde e-postadressene under Bibliotek øvst på menylina.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close