Det er framleis litt arbeid som gjenstår, men det nye, flotte biblioteket i Jondal har opna! Etter ein omfattande prosess og mykje arbeid, er det altså i full drift sjølv om noko av samlinga enno er i kasser.

Kombinasjonsbiblioteket vil frametter som før serva både skulen og lokalmiljøet elles. Det er utlån, fjernlån, utstillingar og arrangement, alt etter koronasituasjonen og smittevernreglane. Me håpar du vil vera med på å  nytta biblioteket jamleg og setja ditt gode preg på det! Opningstida vert førebels tysdagar: 15-18 og torsdagar 12-16.

 

 

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close