Det er endeleg sommar, og biblioteka har nokre endringar i opningstidene sine. Dette gjeld framover:

Odda: Vanlege opningstider med unntak av onsdag kl 10-15 og laurdag kl 10-13

Kinsarvik: Vanlege opningstider med unntak av onsdag, då kl 12-17, og stengt 13. juli til 3. august

Utne: Vanlege opningstider, stengt 13. juli til 3. august

Nå: Stengt 6. juli til 17. august

Jondal: Stengt til den nye biblioteket opnar i august, datoen er framleis uviss.

Ikkje nøl med å sikra deg godt lesestoff i sommar! Me har fått inn mykje nytt i løpet av koronatida, -bruk biblioteket!