Er du interessert i sjakk? Har du prøvd sjakk på nettet? No har du høve til å vera med på nok ei sjakkturnering på nettet! Sjakk & Samfunn arrangerer ei ny, open online sjakkturnering onsdag 29. april kl 12.00-13.30. Du har høve til å melda deg av turneringa når du vil under turneringa, dersom du ikkje kan vera med heilt til kl 13.30.

Turneringa vert delt opp i 2 turneringar. Ei for barn og ungdom, og ei for vaksne. Bruk linkane under for å melde deg på.
Turnering for vaksne: Sjakk og Samfunn, Voksen Arena
Turnering for barn: Sjakk og Samfunn, Barn Arena

Turneringa er gratis og ope for alle uansett nivå. Alt ein treng å gjera er å laga ein gratis brukarkonto på Lichess  Kvar spelar vil ha 10 minutter tenkjetid pr. parti. Les meir her: https://www.facebook.com/events/872411093279378/

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close