Kjære gamere og vener av gamere!

Me har mange ihuga Minecraft-spelarar i kommunen. I dei komande vekene vil bibliotek over heile landet samarbeida med spelorganisasjonen Bibliogames for å laga online-turneringar for å gje folk eit sosialt speltilbod! Me startar med lokale turneringar der ein spelar går vidare til ein nasjonal finale, bibliotek mot bibliotek.

Alle lånarane i Ullensvang kan vera med i Minecraft byggjekonkurranse, med start 07. april 2020 klokka 17.00. (Finale 14.april 2020 klokka 16.)

Påmeldingsfrist er ved midnatt fyrstkomande fredag, altså 27.mars 2020, så ver rask! Det er gratis å vera med.

Me har ikkje ubegrensa med plassar, så det er fyrstemann til mølla som gjeld.

For meir informasjon og påmelding, sjå denne sida: Minecraft Byggjekonkurranse: (maks. 15 deltakarar)

Me veit det er mange flinke Minecraft spelarar i kommunen og me håpar de vert med og forsvarar Ullensvang si ære nasjonalt!