Her finn du ei oversikt over kva biblioteka kan tilby av digitale tenester.

Nordland fylkesbibliotek har laga ei nettside som heiter Karanteket digitale bibliotektilbud https://karanteket.no/ Der finn du informasjon om ulike nettsider, app’ar, podcastar, kaldender for smittefrie arrangement, m.m. Du kan lesa/høyra bøker, sjå utvalde filmar, leita deg fram til ein yndlingspodcast, og få ymse  informasjon. Mange har kontakta biblioteka for å få lånekortnummeret sitt og PIN-kode/passord. Har du mista kortet, manglar lånekort, e.l., kan du ta kontakt med nærmaste bibliotek, så hjelper me deg.