Her finn du ei oversikt over kva biblioteka kan tilby av digitale tenester.

Nordland fylkesbibliotek har laga ei nettside som heiter Karanteket digitale bibliotektilbud https://karanteket.no/ Der finn du informasjon om ulike nettsider, app’ar, podcastar, kaldender for smittefrie arrangement, m.m. Du kan lesa/høyra bøker, sjå utvalde filmar, leita deg fram til ein yndlingspodcast, og få ymse  informasjon. Mange har kontakta biblioteka for å få lånekortnummeret sitt og PIN-kode/passord. Har du mista kortet, manglar lånekort, e.l., kan du ta kontakt med nærmaste bibliotek, så hjelper me deg.

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close