Kulturprogrammet for våren i Ullensvang kommune er rikholdig og variert. Ta ein kikk og blink ut det som er aktuelt for deg! https://online.flippingbook.com/view/262856/

I tillegg til alt dette planlagte i kommunal regi, kjem det meir som ikkje er langtidsplanlagt, og det er mange frivillige lag og organisasjonar som har program. Følg med på oppslag, i sosiale medier og i lokalavisa!

Denne nettstaden brukar informasjonskapslar (cookies). Om du held fram å navigere på nettstaden, så godtek du vilkåra for bruk av informasjonskapslar. Les meir om personvern

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close